Over ons

Het is belangrijk dat kinderen wortels hebben om stevig in het leven te staan en vleugels waarmee zij hun eigen weg kunnen volgen.

 • Marion den Hartog

  Psychomotorisch therapeut

  Mijn naam is Marion den Hartog, eigenaar van Praktijk Hink-Stap-Sprong. Tot 2020 was ik werkzaam in mijn eigen praktijk in West Brabant als psychomotorisch kindertherapeut en daarnaast was ik werkzaam als schoolmaatschappelijk werker binnen het speciaal onderwijs en was ik verbonden als behandelaar aan 1NP. Vanaf 2020 heeft praktijk Hink-Stap-Sprong contracten afgesloten met de gemeente Nissewaard en Voorne aan Zee. Wij bieden een breed aanbod op het gebied van Kind en Jeugd GGZ. Inmiddels zijn we met een heel team van enthousiaste en professionele hulpverleners. Zij hebben allen hun eigen expertise en zijn als ZZP-er aan onze praktijk verbonden. Wij werken vanuit ons pand aan de Faradayweg 4 in Spijkenisse. Binnen de praktijk ben ik o.a werkzaam als psychomotorisch kindertherapeut.
 • Matthijs op den Dries

  Psychomotorisch therapeut

  Ik ben Matthijs, ik ben psychomotorisch therapeut, ik ben werkzaam als PMT-er sinds 2016 en heb voor een aantal grote GGZ instellingen gewerkt, waarna ik mijn eigen praktijk ben begonnen. Sinds juli 2020 ben ik betrokken bij Hink Stap Sprong. Ik behandel voornamelijk de pubers en ben gespecialiseerd in het leren omgaan met emoties. Naast psychomotorische therapie heb ik ook de opleiding schematherapie gedaan.
 • Adaja Mostert

  Orthopedagoog

  Ik ben Adaja Mostert. Ik heb pedagogische wetenschappen en orthopedagogiek gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hierna heb ik 4 jaar bij een organisatie gewerkt gespecialiseerd in Autisme. Voor Hink-stap-sprong voer ik voornamelijk diagnostiek trajecten uit. Daarnaast geef ik behandeling met behulp van BrainBlocks en bied ik andere protocollaire behandelingen, zoals psycho-educatie en werken aan het zelfbeeld. Ik ben zeer leergierig en hoop mij de komende jaren verder te ontwikkelen, waardoor ik nog meer behandeling kan bieden aan kinderen en jongeren. Mijn werkdagen zijn donderdag en vrijdag.
 • Davy Peijen

  Psychomotorisch therapeut

  Mijn naam is Davy Peijen, psychomotorisch therapeut. Mijn kennis en ervaring heb ik opgebouwd in verschillende sectoren zoals justitie, gehandicaptenzorg en ouderenzorg. Vanaf 2020 ben ik betrokken bij praktijk Hink Stap Sprong. Naast psychomotorische therapie heb ik ook de post HBO opleiding tot SI therapeut afgerond.
 • Jolanda Kleijwegt

  Orthopedagoog

  Mijn naam is Jolanda Kleijwegt. In mijn behandelingen spelen toegankelijkheid, compassie en normalisering, met een vleugje humor, een belangrijke rol. Ik bied cognitieve gedragstherapie, EMDR, NIKA (voor versterking van hechtingsrelaties) en systeemgerichte gesprekken. Daarbij maak ik veel gebruik van systeemopstellingen en oefeningen vanuit de mindfulness en ACT.
 • Marjolein Groenewegen

  Orthopedagoog

  Ik ben Marjolein Groenewegen, orthopedagoog en sinds mei 2022 verbonden aan Hink Stap Sprong als ouderbegeleider. In 2005 heb ik de opleiding Pedagogische wetenschappen aan de Universiteit Utrecht afgerond. Door de jaren heen heb ik ervaring, kennis en vaardigheden opgedaan, maar heb ik ook een missie ontwikkeld: Ieder kind verdient de kans om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Ik wil uitgaan van de krachten en mogelijkheden van het kind, zijn ouders en zijn omgeving en die inzetten om hun doelen te bereiken. Mijn doel is om de leer- en ontwikkelmogelijkheden van een kind en diens omgeving te versterken. Elk kind op zijn of haar niveau met zijn eigen unieke kwaliteiten en talenten. Elk kind is immers uniek.
 • Betty Spuij

  Psychologisch medewerker

  Mijn naam is Betty Spuij, ik werk als psychologisch medewerker voor één dag per week voor Hink Stap Sprong. Ik neem bij kinderen en jongeren intelligentieonderzoeken en sociaal-emotionele vragenlijsten af. Daarnaast voer ik observaties uit op scholen. Ik voer deze werkzaamheden uit in opdracht van een psycholoog/orthopedagoog. Ik werk, met veel plezier, met kinderen en jongeren. Hierbij is een goede relatie en tijd voor een praatje over de dingen die zij leuk vinden, belangrijk. Ik ben ooit begonnen binnen het speciaal onderwijs en de vroegere onderwijsbegeleidingsdienst (CED). Daarnaast heb ik voor een paar jaar met volwassenen gewerkt op de afdeling Revalidatie van een ziekenhuis. De laatste jaren heb ik voornamelijk gewerkt binnen het basisonderwijs en het speciaal onderwijs. Naast mijn opleiding als psychodiagnostisch medewerker, heb ik diverse aanvullende opleidingen gedaan. Als laatste heb ik de deelstudie HBO onderwijspsychologie afgerond.
 • Petra Nijs

  Orthopedagoog

  Mijn naam is Petra Nijs. Na een aantal jaren voor de klas te hebben gestaan in het basisonderwijs ben ik door gaan studeren voor orthopedagoog. Ik ben aan de universiteit van Utrecht afgestudeerd, met als specialisatie leerproblemen. Daarnaast ben ik in het bezit van de diagnostiekaantekening en ben ik geregistreerd orthopedagoog bij het NVO en Kinder- & Jeugdpsycholoog bij het NIP. Naast mijn eigen praktijk ben ik sinds 2019 bij Hink Stap Sprong werkzaam en word ik vooral ingezet als speltherapeut, emdr therapeut en als er sprake is van zorgen in de ouder-kindrelatie. Het uitzoeken en afstemmen van wat helpt zie ik als een uitdaging en doe ik met erg veel plezier. Mijn visie is om kinderen en hun omgeving te helpen door echt te luisteren, begrijpen en samen te werken door enthousiasme, leergierigheid en een open blik.
 • Wendy Landman

  Ouderbegeleider

  Ik ben Wendy Landman en al vanaf 2004 werkzaam als jeugd- en gezinscoach binnen de jeugdhulpverlening. Ik ben werkende geweest op een kinderdagverblijf, dagbehandeling psychiatrie, een kindertehuis en op een dagbehandeling voor het jonge kind (GGZ). In 2019 heb ik echter een sprong in het diepe gemaakt en ben ik als zelfstandige jeugd- en gezinscoach aan de slag gegaan. Ik coach/begeleid en ondersteun zowel kinderen als ouders. Sinds 2021 ben ik betrokken bij Hink Stap Sprong als ouderbegeleider. Als ouderbegeleider stap ik samen met ouders een proces in; waar ligt de wens, wat is ieder zijn kracht en hoe kunnen we deze inzetten als het moeilijk gaat. Want wees nou eerlijk… Opvoeden is het meest moeilijke dat er is en hoe mooi is het dat ik met mijn kennis en achtergrond mee mag denken.
 • Victoria van Dreumel

  Kinder- en jeugdpsycholoog

  Ik ben Victoria en woon samen met mijn man en twee prachtige dochters in Zuidland. Na mijn Master in de Psychologie (Klinisch & Gezondheid) behaald te hebben bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam, ben ik uiteindelijk terecht gekomen in het onderwijs. Binnen dit werkveld ben ik nu al meer dan 12 jaar werkzaam als Psycholoog. In 2021 ben ik de Postmaster opleiding gestart tot Kinder- en Jeugdpsycholoog/Schoolpsycholoog. Deze opleiding heb ik in 2023 met succes afgerond. Het hulpverlenen zit bij mij in hart en nieren. Soms loopt de ontwikkeling van kinderen niet zoals gehoopt of verwacht. Ik draag dan graag mijn steentje bij aan het gezamenlijk ondersteunen van een positieve ontwikkeling en groei!
 • Zefanja Leasa

  Psychomotorisch therapeut

  Ik ben Zefanja Leasa. Ik ben psychomotorisch therapeut. Na jarenlang binnen de forensische psychiatrie gewerkt te hebben besloten om in 2020 als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Ik werk met veel plezier met de kinderen en jongeren die ik binnen HinkStapSprong zie.
 • Eva Zinnemers

  Psychomotorisch therapeut

  Mijn naam is Eva Zinnemers en sinds december 2022 ben ik werkzaam bij Hink Stap Sprong. Eén dag in de week mag ik psychomotorische therapie geven aan de kinderen en jongeren die hiervoor worden aangemeld. Daarnaast ben ik werkzaam in de volwassenenpsychiatrie. Met behulp van sport en spel werk ik samen met het kind aan het ontwikkelen binnen de behandeldoelen. Dit doe ik met veel plezier!
 • Saya Chhatta

  Orthopedagoog

  Mijn naam is Saya, ik ben sinds 2021 betrokken bij Hink Stap Sprong als diagnosticus. Ik ben inmiddels zeven jaar actief in mijn werkveld als SKJ en NVO geregistreerd orthopedagoog. Hiernaast heb ik de CGT-opleiding gevolgd.
 • Judith Kesting

  GZ Psycholoog

  Mijn naam is Judith Kesting en ik woon samen met mijn man en twee zoons in Hellevoetsluis. Na mijn opleiding tot orthopedagoog heb ik een aantal jaren gewerkt bij een praktijk voor diagnostiek en behandeling. Ruim tien jaar geleden heb ik daarna de overstap gemaakt richting het onderwijs, waarvan ik de eerste 7 jaar als gedragswetenschapper heb gewerkt binnen het Speciaal Onderwijs cluster 4. Gedurende deze jaren heb ik de post-master opleiding tot Schoolpsycholoog gevolgd en hiermee de registraties Kinder-en Jeugdpsycholoog / GZ-psycholoog behaald. Daarna ben ik voor het reguliere basisonderwijs gaan werken, en momenteel ondersteun ik de zorgteams van vier basisscholen. Bij Hink Stap Sprong werk ik als regiebehandelaar, ik stel het behandelplan op en coördineer de behandeling. Ik houd me verder bezig met diagnostiek en voer in sommige gevallen de behandeling zelf uit. Ik zie het als mijn taak om bij te dragen aan een positieve ontwikkeling van ieder kind, zeker op de momenten dat de ontwikkeling niet vanzelf gaat. Samen met ouders en school denk ik dan ook graag in kansen en mogelijkheden, en hoop er op die manier voor te zorgen dat het kind weer in zijn/haar kracht komt te staan!
 • Dalila Ragueb

  psycholoog

  Ik ben Dalila Ragueb en woonachtig in Rotterdam. Ik ben sinds 2022 verbonden aan Hink Stap Sprong en ben hier begonnen als stagiaire psychologie. In 2023 heb ik mijn master in Cognitieve Neuropsychologie afgerond. Na afronding heb ik voor een korte periode een traineeship gevolgd bij Raeger Autismecentrum, waarna ik bij Hink Stap Sprong aan de slag ben gegaan. Hier ben ik vooral bezig met de diagnostiek.
 • Lauretta Minderhout

  Kinder- en jeugdpsycholoog

  Mijn naam is Lauretta Minderhout en ik woon samen met mijn man en kinderen in Hellevoetsluis. Ik ben orthopedagoog en sinds 2023 afgestudeerd Kinder- en jeugdpsycholoog/ Schoolpsycholoog, BIG geregistreerd. Bij Hink Stap Sprong werk ik als regiebehandelaar, ik stel het behandelplan op en coördineer de behandeling. Daarnaast houd ik me bezig met de uitvoer van behandelingen. Ik zie het als mijn taak om bij te dragen aan een positieve ontwikkeling van ieder kind, zeker op de momenten dat de ontwikkeling niet vanzelf gaat. Daarbij werk ik vanuit de overtuiging dat een verbindend netwerk om een kind heen bijdraagt aan een zo optimaal mogelijke ontwikkeling.
 • Margreeth Radenborg

  Speltherapeut

  Mijn naam is Margreeth Radenborg. Tijdens mijn werk in het onderwijs kwam ik steeds meer tot de ontdekking dat vooral het gedrag van kinderen mijn interesse had. Achter het gedrag van een kind zit altijd een boodschap. Het ontdekken van die boodschap is wat mij drijft. Daarom ben ik in 2014 begonnen aan de Kind-in-Kracht opleiding, een geaccrediteerde opleiding tot Kindercoach. In mijn werk als Kindercoach kwam ik vaak kinderen tegen die het moeilijk vonden om over hun gevoelens en gedachten te praten. Hoe breng je gevoel onder woorden? Soms weet je niet waar je gevoel vandaan komt, is het nog allemaal een warrige brei. Die ervaring heeft mij uiteindelijk doen besluiten om een master te gaan doen in speltherapie. Spelen is voor kinderen een natuurlijke en veilige manier om de wereld te ontdekken, om gevoelens te uiten en verwerken. Spel is de taal van het kind. Als speltherapeut werk ik op de dinsdag voor Hink Stap Sprong.